Bezoek aan 'fotohut'

Gepubliceerd op 11 november 2020 om 06:08

Afgelopen zaterdag op uitnodiging van 'collega' natuurfotograaf Sandra een bezoek gebracht aan een fotohut in de buurt van Nijverdal. Dit was voor mij de eerste keer. Uitgerekend deze dag was het stralend weer. 
Ik was blij verrast toen we op de locatie aankwamen. De fotohut was zeer professioneel en comfortabel ingericht. 
Zittend op een bureaustoel kon ik mijn camera zo op een van de beschikbare schommelkoppen bevestigen en wachten op al het moois wat zichtbaar door het met spiegelglas uitgeruste paneel ongetwijfeld komen zou. 
Daar werden we deze dag niet in teleurgesteld. Ik geloof dat we welgeteld 19 soorten voor de lens hebben gekregen. 
Hierbij een impressie. Heerlijke dag! «   »

Reactie plaatsen

Reacties

Keessie
2 jaar geleden

Supermooi Arno!!

Arno Siemons
2 jaar geleden

Dank man! Was echt een openbaring & genieten.